Skip to content
Terug naar overzicht

Wat is Trackman 4 Technology?

Trackman 4 is een geavanceerde golf launch monitor die gebruik maakt van dubbele radar- en cameratechnologie om uitgebreide gegevens van elke slag vast te leggen. Het volgt meer dan 40 parameters, waaronder balsnelheid, lanceringshoek, spin rate en clubpad, en biedt een volledige analyse van je prestaties.

Belangrijkste Functionaliteiten
Trackman 4 maakt gebruik van Optically Enhanced Radar Tracking (OERT) om hoge nauwkeurigheid te garanderen. Het legt zowel club- als balgegevens vast gedurende de gehele schotbaan, wat het onmisbaar maakt voor gedetailleerde swinganalyse en verbetering.

Voordelen
Nauwkeurigheid: Het dubbele radarsysteem legt nauwkeurige gegevens vast over balvlucht en clubbewegingen, wat golfers helpt fouten te identificeren en te corrigeren.
Veelzijdigheid: Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, en presteert goed onder alle weersomstandigheden.
Actiegerichte Gegevens: Directe feedback op belangrijke metrieken stelt je in staat om realtime aanpassingen en verbeteringen door te voeren.
Uitgebreide Analyse: Geïntegreerd met Trackman Performance Studio (TPS), biedt het gedetailleerde rapporten die video en gegevens combineren voor een diepgaande schotanalyse.
Technologie
Trackman 4’s dubbele radarsysteem omvat een korteafstandsradar voor hoge resolutie club- en impactgegevens, en een langeafstandsradar voor baltracking. Deze dubbele benadering zorgt voor nauwkeurige en uitgebreide gegevensverzameling. De ingebouwde camera verbetert de nauwkeurigheid en integreert HD-video.

Kortom, Trackman 4 is een toonaangevend analyse-instrument voor golf dat gedetailleerde metingen, veelzijdige toepassingen en diepgaande gegevens biedt, waardoor golfers hun spel aanzienlijk kunnen verbeteren.