Skip to content
banner2.jpg

Stewart

Stewart Golf, een toonaangevend Brits merk, staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige elektrische golftrolleys. Ontworpen, ontwikkeld en met de hand gebouwd in Groot-Brittannië, richten Stewart Golf trolleys zich op gepassioneerde golfers wereldwijd, en zorgen ze voor uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid. Met meer dan twee decennia aan expertise biedt Stewart Golf bekroonde modellen zoals de X10 Follow en VERTX Remote.

De trolleys van het bedrijf bevatten geavanceerde technologie, waaronder het 7e generatie Follow System. Dit systeem stelt de trolley in staat om autonoom de golfer te volgen en een constante afstand te behouden met een druk op de knop. Met behulp van Bluetooth-technologie en sensoren navigeert de trolley moeiteloos over de baan, ontwijkt obstakels en past zich aan het tempo van de golfer aan.

Golf Center is een erkend dealer en servicecenter voor het Europese vasteland, wat betekent dat u kunt rekenen op uitstekende ondersteuning en service voor al uw Stewart Golf-producten. Deze toewijding heeft Stewart Golf een favoriet gemaakt onder golfers die op zoek zijn naar topapparatuur om hun spel te verbeteren.