ONZE TROEVEN


De grootste keuze
in kwaliteitsartikelen.

+

De focus van Golf Center is gericht op de verkoop van golfmateriaal, -kleding en - schoenen van betrouwbare merken. We verkopen enkel golfmateriaal van merken, met een onberispelijke reputatie, gebaseerd op een ernstige research, met een optimale garantie. Beide winkels beschikken het gehele jaar door over de volledige assortimenten van die merken, en hierin zijn we uniek.

+


De juiste
prijzen.

+

Golf Center hanteert een objectieve en eerlijke prijzenpolitiek, in overleg met de belangrijkste leveranciers. Indien we loten kunnen opkopen, of een interessantere prijs kunnen bedingen, dan zijn onze klanten degenen, die daar in de eerste plaats van genieten.

+


Fun-shopping
met professioneel advies

+

We concentreren ons voortdurend op het verbeteren en uitbreiden van onze service, om zo tegemoet te komen aan alle vragen, en ieders’ verwachtingen zo goed mogelijk in te lossen. Door op het hoogst mogelijke niveau klantenservice aan te bieden, bouwen we aan langdurige relaties, gebaseerd op vertrouwen en integriteit. Onze medewerkers doen hun uiterste best, om u in uw eigen taal te adviseren. Ze volgen in elk geval allemaal lessen om hun kennis van beide landstalen te verbeteren, en zetten alles op alles om u op de meest efficiënte manier proactief te dienen.

+


De Golf Center garantie:
aankopen zonder risico

+

Alle aankopen worden aan de kassa onmiddellijk geregistreerd, en gedekt door de Golf Center garantie. Ticketjes sparen hoeft niet, een klantenkaart bijhouden evenmin. Garantiebewijzen invullen en terugsturen zijn ook niet nodig, noch het registreren van een product op de site van een leverancier.

Bij een aankoop gebeurt dit alles automatisch.

En áls er al eens iets misloopt, met een product, dat bij ons is aangekocht, dan vinden we het feilloos terug.

+


Klantentrouw
wordt beloond.

+

Vertrouwen belonen wij met een fideliteitspremie, die u int, bij uw volgend bezoek.
U bouwt ze op, met aankopen in de kledingafdeling.*
Tijdens uw eerstvolgend bezoek trekken we het bedrag van uw opgespaarde premie meteen af van uw nieuwe aankopen.
Vanaf dan begint u te sparen voor uw volgende premie.

* Niet geldig op afgeprijsde kleding, en in de outlet.

+


Openingsuren,
aangepast aan uw wensen.

+

Naast onze normale openingsuren (in beide shops van maandag tot zaterdag, telkens van 10u tot 18u30) zijn we regelmatig open op zondag. Dit staat telkens in onze folders, mails, en op deze site.

+


Reparaties.

+

Reparaties aan clubs laten we uitvoeren in de respectievelijke fabrieken. Bij de merken zelf dus. Het maken van clubs is een hightech zaak geworden. Elke nanogram teveel of te weinig telt. Daarvoor vertrouwen we op experts om bijvoorbeeld een shaft te vervangen, of langer of korter te maken. Grips monteren we uiteraard zelf. Indien mogelijk zelfs, terwijl je wacht. In dit geval raden we aan om even vooraf te bellen voor een afspraak met onze technieker.

+


Retouches.

+

Pantalon te lang? Rokje te wijd in de taille? Geen probleem. Onze verkoopsters spelden het kledingstuk netjes voor je in. Doe je de aanpassingen zelf? Geen probleem. Maak je liever gebruik van onze service? Dan voert onze naaister die graag voor je uit. We rekenen enkel de basiskostprijs aan.

+


Cadeaus voor iedereen
die van golf houdt.

+

Een bag, een paar schoenen, een doos ballen, een handschoen? Een mooi cadeau verdient een mooie verpakking, die we met plezier voor u verzorgen. Het cadeautje bevalt niet 100%? We ruilen het graag binnen de week om. Geen idee welk geschenk het beste past? Vraag aan de kassa of we de aankoophistoriek van de klant, voor wie het bestemd is, even raadplegen. We kunnen dan efficiënt adviseren bij de zoektocht naar het perfecte cadeau.

+


Ruime parking.

+

Beide winkels liggen in KMO-zones, niet te ver van de afritten van de snelweg. Ze zijn heel gemakkelijk te vinden, en beschikken over een ruime gratis parking voor de deur.

+