inruilactie elektrische Trolleys

Profiteer nù van super interessante overname-condities op elektrische
trolleys

Is uw elektrische trolley enkele jaartjes oud? Dan kunnen er, net als bij een auto, stilaan gebruiksongemakken optreden. Misschien moet u hem al eens meer binnen brengen voor reparatie of onderhoud. De batterij of de lader kunnen het ook begeven.
U kan moeilijkheden vermijden, door uw oude trolley nù in te ruilen voor één van de nieuwste types, tegen onweerstaanbare overnamecondities. U ontvangt een heel interessante korting al naargelang de toestand van uw inruiltrolley, en het type dat u wenst aan te kopen.
Bij Golf Center bent u bovendien zeker van een efficiënte dienst-na-verkoop. Een elektrische trolley komt in zijn loopbaan gemiddeld drie keer binnen voor onderhoud of reparaties. Een betrouwbare service is dus van het grootste belang. Golf Center heeft bovendien een heel uitgebreide voorraad wisselstukken van alle trolleys uit ons gamma, waardoor u heel snel kan geholpen worden, door een team ervaren techniekers.
De overname-acties zijn geldig op alle elektrische trolleys in ons aanbod.

 

Doorlopend Demo’s Elektrische en Mechanische Trolleys

U zoekt een trolley, maar ziet door het bos de bomen niet meer?
We nemen graag de tijd om samen met u te zoeken naar de juiste oplossing. U geniet van de grootste keuze en het meest professionele advies tegen de scherpste prijs.

Gelieve even vooraf bellen voor een afspraak met onze expert:
Wevelgem 056/411500 - Wavre 010/22 68 44