Mega Najaarshappening bij Golf Center

Bewonder Betoverende Kleding en Schoenen voor Golfers en Niet-Golfers van Alle Leeftijden - En Ontdek Schitterende Najaars- nieuwigheden.

 

De herfst/wintercollecties zijn onweerstaanbaar. Voor écht iedereen:
Voor de golffanaat – op zoek naar technische extraatjes. Voor de gelegenheidsspeler, met gematigde ambities - maar zeker ook voor de niet-golfer.
Voor hij of zij, die van de techniciteit in kleding wil genieten tijdens een wandeling in de stad. Of op zoek is naar een comfortabele outfit voor op het werk. Voor heel kleine maatjes - en ietwat grotere.
Voor lange benen - maar ook voor kortere.
Kortom: voor echt iedereen, die fan is van comfortabele sportieve kwaliteitskleding tegen een eerlijke prijs. En wie is dat nu niet?

 

Golf Center e-flash

Maak kennis met nieuwe collecties in onze
grote outlet stores te Wavre en te Wevelgem

Vergeet bij uw bezoek aan Golf Center niet, om de outlet te bezoeken. U vindt er een compleet nieuw aanbod. Ook de Golfino outlets zijn intussen aangepast aan het najaar.
Profiteer nù optimaal, en maak uw keuze uit honderden kledingstukken en een assortiment schoenen uit voorbije seizoenen, maar ook uit stalen- en demonstratiecollecties uit andere productengroepen.

Golf Center e-flash

Enkel tijdens ons modeweekend:

Schitterende fantasiejuwelen en accessoires, die uw outfit compleet maken

Op zaterdag, 30 september (Wavre), en op zondag, 1 oktober (Wevelgem) komen de dames van Scinkla@home een schitterend aanbod exclusieve fantasiejuwelen, sjaals en handtassen aanbieden, die perfect passen bij uw najaarsoutfit.


Golf Center e-flash

Ontdek de najaarsnieuwigheden op de schoenenafdeling.

Uitgebreid gamma golfschoenen en laarzen voor dames, heren en juniors, met alle erbij horende accessoires (spikes, onderhoudsproducten, veters etc...).
Ruime matenbalk: dames 36 - 42; heren 39 - 48; juniors 32 - 38. Is uw maat groter of kleiner? We bestellen ze graag voor u!