CLUBS

+

Meer over clubs »

« TERUG

+

...naar materiaal

CLUBS

De grootste keuze in kwaliteitsmateriaal van topmerken.


De focus van Golf Center is gericht op de verkoop van golfmateriaal van betrouwbare merken, tegen eerlijke prijzen, in een omgeving die vertrouwen inboezemt. We stockeren daarom enkel golfclubs van merken met een onberispelijke reputatie, gebaseerd op een ernstige research, die een eerlijke garantie bieden. Enkele namen? Callaway, Cleveland, Cobra, Mizuno, Odyssey, Ping, Taylor Made, Titleist en Wilson. Meer dan dertig jaar ervaring heeft ons geleerd dat geen enkele club, of het nu een wood of een ijzer, een putter of een wedge is, perfect is voor iedereen, of er nu Callaway opstaat, of Taylor Made, of Ping... Aan de hand van een materiaaltest met Trackman Technology ondervindt je zélf objectief welke wood, ijzer, putter of wedge het best bij je past. Jouw persoonlijk toegangsticket tot een lagere handicap.

Beide winkels beschikken het gehele jaar door over de volledige assortimenten, én over alle fitting-variabelen van deze merken, t.t.z. alle recentste clubs zijn er, in alle verschillende variaties (lie, loft, shaft, enz.). Dankzij Trackman Technology tonen onze fittingspecialisten u haarfijn aan, welke clubs het beste passen en op welke manier je er het meeste voordeel uithaalt.

U vindt de meest complete informatie over het assortiment op de sites van de respectievelijke merken (links zie verder).

Nog vragen? Consulteer onze clubspecialisten op: +32 (0)56/41.15.00 (Wevelgem), +32 (0)10/22.68.44 (Wavre) of +32 (0)3/336.53.63 (Stekene).


VEEL GESTELDE VRAGENBestaan er clubs, waarmee ik merkelijk beter zou spelen, dan met het materiaal, dat ik nu gebruik?

Innovatie troef in de fascinerende wereld van hightech golfmateriaal. Nieuwe materialen en nieuwe technieken volgen elkaar in razend snel tempo op. Golfmateriaal blijft volop evolueren, en wordt steeds comfortabeler om mee te spelen. Golfclubs zijn onmisbare tools om je golfdoelstellingen te bereiken. Toch wordt het belang ervan vaak onderschat. Golfclubs die niet passen bij je morfologie, speelstijl of niveau leiden tot een verspilling van tijd en energie, en zijn dus nadelig voor je handicap. Daarom is het aan te raden regelmatig na te gaan, of je clubs nog bij je huidige situatie passen. In Golf Center kunnen we u daarbij perfect begeleiden, aan de hand van een Trackman Test.Is fitting eigenlijk nodig voor mij? Of is standaard materiaal OK?

Wist je dat de bevolking de laatste 60 jaar gemiddeld 10 cm langer is geworden? De meubelmaker, de designer van auto's, de architect en de ontwerper van vliegtuigen... iedereen moet hier noodgedwongen rekening mee houden in zijn beroep. Ook de golffabrikant ontsnapt er niet aan. Er zijn zoveel verschillende variabelen: lengte van armen en benen bijvoorbeeld, de afstand van je handen tot de grond, de kracht, waarmee je slaat, en de houding, die je hierbij aanneemt, om er nog maar een paar te noemen. Hierdoor evolueren we steeds meer naar precisie-maatwerk, waarbij de clubs perfect aan uw morfologie en speelstijl worden aangepast. Sinds jaren testen klanten bij ons clubs met Trackman® technologie. Elke dag staan er afspraken op de agenda. Statistieken leren ons, dat nu 90% van de aankopen met fitting gebeuren, materiaal-op-maat dus. Clubs zijn hierdoor niet duurder dan standaard uitvoeringen, maar wel volledig aangepast.  


Bij Golf Center weten we, dankzij die jarenlange ervaring intussen, waaraan we aandacht moeten schenken. We bieden - en dat is een unicum - van alle bekende merken het complete fittingsysteem en de testclubs in alle verschillende variëteiten.

Op zoek naar gefundeerd advies, en een antwoord op de vraag in de titel? Reserveer meteen een Trackman IV® test, en laat het ons samen uitzoeken.

ONZE MERKEN:

Callaway
Cleveland
Cobra
Honma
Mizuno
Odyssey
Ping
Taylor Made
Titleist
Wilson
XXIO

BAGS

+

Meer over bags »

« TERUG

+

...naar materiaal

BAGS

Elegantie + comfort: de grootste keuze vind je bij Golf Center.


Voor elke persoonlijkheid, voor elk type speler, voor elk spelniveau is er een gepaste bag. En toch is een bag, naast grips het product, waaraan het minste aandacht wordt besteed tijdens het kiezen. Als u een nieuwe bag wil uitzoeken, zullen er nochtans ongetwijfeld een aantal vragen door uw hoofd spoken. OK, voor dames hoort ie in de eerste plaats stijlvol en elegant te zijn, en vooral de juiste kleur te hebben. Voor de heren moet hij stevig en duurzaam zijn, en over de nodige handigheidjes beschikken, maar daarnaast?

Op deze pagina’s geven we u wat tips, die u al op weg kunnen helpen.

Meer vragen? Een gesprek in uw Golf Center brengt raad.


VEEL GESTELDE VRAGEN:Zijn al die “zij”-zakjes wel nodig?

Het afzonderlijk zakje voor waardevolle voorwerpen mag er in de shop overbodig uitzien, op het terrein verandert dit, als je ziet hoe sleutels, een vergeten juweel en je portefeuille lustig op en neer naast elkaar wippen in het ballencompartiment. Een apart vak voor een extra kledingstuk is eveneens handig. Of je al dan niet een koeltasje nodig hebt, hangt van de eigen noden af. In het kort hoort een goede bag zoals een caddy te zijn: hij moet dingen respectvol voor je “vasthouden” en het mag niet veel tijd en moeite kosten, om te vinden, wat je nodig hebt.Wat zijn de nieuwste technologieën?

Carry bags met één draagriem zijn niet meer van deze tijd. Ze zijn moordend voor je rug en schouders. Als je voor een carry-bag gaat, kies er dan één met een stevige, dubbele strap, en laat je hierbij adviseren. Controleer de stevigheid van de ritssluitingen, en probeer of je ze open krijgt met één hand. Let ook op de hoek, waarin de ritsen geplaatst zijn. Sommige bags zijn helemaal waterdicht, ook het materiaal van de ritsen. Let erop, dat de handgrepen op de juiste plaats staan. Als ze goed geplaatst zijn, is het een stuk makkelijker om de bag van de kar te nemen, of uit een travelcover te halen.

Neem ik een carry bag of een stand bag?

Als je altijd met een kar het terrein opgaat, dan moet je je geen zorgen maken over hoe zacht de straps zijn, en hoe ze het gewicht verdelen. Je moet er in dat geval ook niet op letten, of de bag stabiel op de stand staat, ook als ie volledig geladen is. En je hoeft er evenmin over na te denken, of het gedeelte dat tegen je heup aanwrijft, je kleding niet beschadigt. Wil je “dragen”, opteer dan voor zo licht mogelijk – alhoewel compleet minimalisme ook uit den boze is… een plaatsje voor een flesje water in de zomer is bijvoorbeeld geen overdreven luxe, een regenjas en/of -pantalon op een dag, waarop ze buien voorspellen evenmin. Kies je voor een trolleybag, dan kan je echt voor comfort en ruimte gaan. De combinatie met een elektrische kar is natuurlijk veruit de comfortabelste.

Hoeveel onderverdelingen hebben we nodig?

Als we het technisch bekijken, kunnen we zeggen dat een goede bescherming van de shaft in de bag geen overbodige luxe is. Let erop, dat de compartimenten uit een zacht maar stevig materiaal bestaan, zodat je shafts nergens tegen iets hards of scherps aan slijpen. Verder hangt de “indelings”-kwestie compleet van je persoonlijke smaak af. Sommigen hebben liever meer indelingen, en eventueel een systeem, waar de clubs in vasthaken, anderen hebben liever minder indelingen, omdat ze dan minder precies moeten zijn, bij het instoppen en uithalen van clubs. Let erop, dat je shafts niet teveel tegen elkaar gaan “ratelen” onderweg, want dit is op de duur een vervelend geluid, en niet goed voor je shafts. Maar voor de rest : 5 tot 7 grote onderverdelingen zijn naar onze mening heel OK, de rest brengt alleen extra gewicht mee. Als je meer wil, de keuze is er… hangt ervan af, hoe “beschermend” je wil zijn.

ONZE MERKEN:

BagBoy
Bennington
Big Max
Callaway
Clicgear
Cobra
Ogio
Ping
Srixon
Spalding
Sun Mountain
Taylor Made
Titleist
Wilson

TROLLEYS

+

Meer over trolleys »

« TERUG

+

...naar materiaal

TROLLEYS

De Grootste Keuze in Elektrische en Mechanische trolleys.Je bent op zoek naar een nieuwe trolley, maar ziet door het bos de bomen niet? Je weet om te beginnen niet, of je voor een mechanische, dan wel voor een elektrische kar gaat? Onze techniekers helpen graag. Je kiest ter plaatse uit het breedste gamma aan trolleys. Het aantal merken is hier beperkter, omdat we ons houden bij betrouwbare merken, met een eerlijke garantie, wat vooral bij elektrische karren van het grootste belang is. Geniet van de grootste keuze en het meest professionele advies tegen vlijmscherpe prijzen met een stevige garantie.


Eigen Technische Dienst voor Onderhoud en reparaties.We hechten veel belang aan de dienst-na-verkoop. Vooral bij elektrische trolleys is die van het grootste belang. Het nazicht doen we gratis. Als er herstellingen nodig zijn, hebben we altijd een heel ruime voorraad wisselstukken op stock. Ook hier tegen de beste prijs.

Wil je je trolley laten nazien, of zijn er vragen omtrent zijn werking? Bel dan even vooraf voor een afspraak. Wavre: +32 (0)10/22.68.44 Wevelgem: +32 (0)56/41.15.00

ONZE MERKEN:

Bagboy
Big Max
Fastfold
Gokart
Jucad
Powakaddy
Stewart
Ticad