Golf Boetiek

Sportieve geklede kledij voor iedereen.

Hoe werkt mode eigenlijk, vandaag de dag? Precies zoals élk ander onderdeel van ons leven, wordt ze steeds complexer. En daardoor ook interessanter. Het gaat hélemaal niet meer over een stel algemene regels, die door iedereen slaafs gevolgd worden, maar om individuele voorkeuren.

Mode vandaag toont eerder collages, dan duidelijke beelden. Compleet verschillende stuks worden met elkaar gecombineerd, om steeds nieuwe looks te bekomen. Stijlcontradicties en zelfs stijl-“clashes” zijn eerder regel dan uitzondering.

Mode weerspiegelt onze manier van leven. We kiezen niet langer één stijl, maar veranderen, als kameleons, volgens het ogenblik, en onze stemming, van kleur en ook van richting.

Golf Centers’ kledingcollecties bieden u nu álle tools aan, om daar perfect op in te spelen. En creatief die outfit samen te stellen, die je persoonlijkheid het best weerspiegelt. Met aan de ene kant functionele sportieve kleding, geavanceerde technische stoffen en comfort zonder pretentie, en aan de andere kant elegante aantrekkingskracht en speelse verbeelding.

Sportieve kledingstukken worden altijd gecombineerd met een vrouwelijke toets voor de dames – kleedjes en rokjes zijn een even onmisbaar onderdeel van je garderobe, als de klassieke pantalon - of met stoer-mannelijke elementen voor de heren. Doe er hier en daar een couture detail bij, en je hébt de perfecte link, tussen “sport”, “couture” en “casual”.

De technische extra's in je golfoutfit hebben invloed op je spelniveau!


- Heb je je al eens ingebeeld dat je tijdens een 18-holes parcours om en bij de tien km wandelt?

- Heb je al eens op een kustterrein gespeeld zonder windbreker?

- Speelde je al eens een rondje golf in een regenpak, dat geen transpiratie doorlaat?

- Probeerde je je swing al eens uit, met een polo, zonder enige vorm van stretch?

- Weet je, dat je voet tijdens een swing een torsale beweging maakt, die uiterst belangrijk is voor het juist richten van de bal, en die grotendeels door (goede) golfschoenen wordt ondersteund?

- Speelde je overigens al eens écht goéd met pijnlijke voeten?

- … We kunnen dit lijstje nog veel langer maken, maar je begrijpt het: De technische eigenschappen van de nieuwste schoenen en kleding dragen bij tot je comfort, wat zich ongetwijfeld uit in je spelresultaten. Geniet volop van het draagcomfort van je technische kleding: draag ze ook op het werk, voor een middagje winkelen, of een avondje uit.